PELİTLALAN BARAJI-TEPEGÖL PARKURUNU YÜRÜDÜK

Pelitalan Barajı 2.10.2022

Bölgemizde havaların serinlemesi ve sonbaharın gelmesiyle birlikte planlı faaliyetlerimizden Pelitalan Barajı – Tepegöl etkinliğini gerçekleştirmek üzere 2 Ekim 2022 Pazar günü Manisa’dan sabah saat 07:30’da yola çıkarak Yunt Dağları bölgesindeki Pelitalan köyüne ulaştık. Köy kahvelerinde kahvaltımızı yaptıktan sonra Pelitalan Barajından yürüyüşümüze başladık. Barajın etrafındaki güzellikleri gördükten sonra orman yollarından 1078 rakımlı Tepegöl’e geldik. Burada öğle molası verdikten sonra farklı bir rotadan dönüşe geçerek faaliyetimizi tamamladık. Bu güzel yürüyüşe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Faaliyetlerimize katılmak ve daha önceki etkinliklerimizi incelemek için http://anemontrekking.com sitemize göz atabilirsiniz.

Pelitalan Barajı
Tepegöl
Pelitalan Barajı

Bu faaliyetin parkur kaydına https://www.wikiloc.com/hiking-trails/pelitalan-baraji-tepegol-anemon-trekking-115244739 adresinden ulaşabilirsiniz. Bu faaliyetin albüm hikayesine https://www.facebook.com/media/set/?vanity=yavuzALNIAK&set=a.10159596530249652 adresinde erişebilirsiniz.

yavuz

2014 yılından beri Anemon Trekking Spor Kulübünün faaliyetlerini organize ediyorum. Rota çizip dağlarda yürüyorum. Dağcılık ve doğa sporlarına merakınız varsa faaliyetlerimize katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın