KARADAL DAĞINA ÇIKTIK

KARADAL DAĞINA ÇIKTIK

17 Mart 2024 Pazar günü sabah saat 08:45’te Spil Dağı Sülüklügöl’den yürüyüşe başladık. İlk durağımız Nurkadın Çeşmesine ulaştık. Nurkadın Çeşmesinde kısa bir molanın ardından Nurkadın Mağarasına çıktık. Nurkadın Mağarası önünde seremoni yaptıktan sonra Karadal Dağının kuzeyinde bulunan Nirengi Tepesine ulaştık. Nirengi Tepesinde küçük bir molanın ardından Karadal Dağı Kolontaşı Tepesine çıktık. Kolontaşı Tepesinden sırt hattından Karadal Dağı Tepesine geçerek Pehlivanyeri Tepesi sırtına çıktık. Buradan Kocaboğaz Cevizli Vadi ve Manisa manzarası izledikten sonra Yukarı Karadal Yaylasına indik. Yukarı Karadal Yaylasından Aşağı Karadal Yaylasına indikten sonra öğle molası verdik. Öğle molası sonrası Paşaini Çeşmesine indik. Paşaini Çeşmesinden Ayvacık Çukuruna Ayvacık Çukurundan Sülüklügöl’e inerek saat 18:15’te faaliyetimizi sonlandırdık. Toplam 1100 metre irtifa kaydedip 14 km mesafe kaydettik. Katılan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Gerçekleştirilen etkinliğin parkur kaydına https://www.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=725391 adresinden ulaşabilirsiniz. Bu faaliyetin albüm hikayesine https://www.facebook.com/media/set/?vanity=yavuzALNIAK&set=a.10160656842479652& linkinden ulaşabilirsiniz.

yavuz

2014 yılından beri Anemon Trekking Spor Kulübünün faaliyetlerini organize ediyorum. Rota çizip dağlarda yürüyorum. Dağcılık ve doğa sporlarına merakınız varsa faaliyetlerimize katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın