KOZBEYLİ ÇİLEK ŞENLİĞİ

KOZBEYLİ ÇİLEK ŞENLİĞİ

10 Aralık 2023 Pazar günü Saat 08:00’de Manisa’dan katılımcılarımız ile birlikte İzmir’in Yenifoça ilçesine bağlı Kozbeyli köyüne doğru yola çıktık. Kozbeyli köyü kahvelerinde sabah kahvaltısı yaptıktan sonra bölgenin klasik rotasından Yenifoça Yangın Kulesine doğru yürüyüşe geçtik. Saat 12:00 civarı yangın kulesine 6 km yürüyüş yaparak ulaştık. Yangın kulesinde öğle molası verdikten sonra Kozbeyli köyüne alt stabilize orman yolundan DAĞ ÇİLEĞİ toplarak dönüşe geçtik. Saat 15:00 civarında bölgedeki faaliyetimizi sonlandırdık. Kozbeyli köy kahvelerinde son çaylarımızı içtikten sonra Yenifoça’ya geçtik. Yenifoça çarşısında ve sahilde biraz dolaştıktan sonra sahil yolundan Eskifoça’nın yolunu tuttuk. Eskifoça İngiliz burnunda iki kilometre sahil yürüyüşü yaptıktan sonra Manisa’ya dönerek bu güzel günü sonlandırdık. Faaliyetimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. 17 Aralık 2023 günü Çal Dağı (Alibeyli) faaliyetimizi gerçekleştireceğiz. Bu faaliyete katılmak isteyen arkadaşlar 0850 303 9111 nolu whatsap hattına mesaj atarak bilgi alabilir. Faaliyetimize katılabilir.

Etkinliğimiz parkur kaydına https://www.wikiloc.com/hiking-trails/kozbeyli-cilek-parkuru-anemon-trekking-155427525 adresinden ulaşabilirsiniz.

#foça #kozbeyli #çilekparkuru #anemontrekking #izmir #doğayürüyüşleri #manisa

yavuz

2014 yılından beri Anemon Trekking Spor Kulübünün faaliyetlerini organize ediyorum. Rota çizip dağlarda yürüyorum. Dağcılık ve doğa sporlarına merakınız varsa faaliyetlerimize katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın