MARAŞ DEPREMİ İÇİN SEFERBER OLDUK

6 Şubat 2023 saat 04:16 ‘da Maraş Nurdağı mevkiinde meydana gelen 7.8 şiddetindeki deprem, ardından saat 13:24’de Elbistan’da meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem nedeniyle Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Adana, Urfa ve Malatya’da oldukça büyük bir alan yıkıldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Anemon Trekking Sporcularımız ile birlikte bizlerde yaraları sarmak için çaba sarf etmeye başladık. Başkanımız Yavuz ALNIAK ve sporcumuz Önder ERGÜL Manisa Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda gelen yardımların organizasyonunu yaparken, Sporcularımızdan İhsan ERMİN 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı, Hediye ÇALIKUŞU 8 Şubat Çarşamba günü Adıyaman’a doğru yola çıktı. Diğer sporcumuz Bekir BAYRAKTAR ise deprem sırasında Sivas’ta bulunuyordu. Oda 9 Şubat Perşembe günü Sivas’tan Maraş’a intikal ederek bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına katıldılar.

Kulüp olarak bu depremde yaraların sarılması için elimizden gelen gayreti göstermeye çaba sarf ettik.

Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Umarım ülkemiz böyle felaketleri bir daha yaşamaz.

yavuz

2014 yılından beri Anemon Trekking Spor Kulübünün faaliyetlerini organize ediyorum. Rota çizip dağlarda yürüyorum. Dağcılık ve doğa sporlarına merakınız varsa faaliyetlerimize katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın