KARGICAK KAMPIMIZ MUTLULUK İLE BİTTİ

3 Aralık 2022 sabah saat 05:00’te kasvetli, soğuk ve sisli bir havada Manisa’dan dört kişi planlı faaliyetlerimizden KARGICAK KAMPI için yola çıktık. Aydın ilinin Çine ilçesine bağlı bir köyde sabah kahvaltısı yaptıktan sonra saat 10:30 sularında Akyaka’ya ulaştık. Burada çevre gezisi yapıp BALIK-EKMEK yedikten sonra Dalyan’a geldik. Dalyan’da gezip, kamp alışverişi yaptıktan sonra KARGICAK KOYUNA doğru yola çıktık. Yol üstünde SÜLÜNGÜR GÖLÜ, GÖKBEL RADAR KULESİNE uğradık. Gökbel Radar Kulesinden İZTUZU PLAJI ve DALYAN’IN muhteşem görüntülerini seyrettikten sonra Kargıcak koyuna doğru inişe geçtik. Hemen çadırlarımızı kurduk ve Çadırlarımıza vuran son gün ışığı ile güneşi batırdık. Gece kamp ateşimizi yaktık. Ateş başında ısınarak günü güzel bir şekilde bitirdik.

4 Aralık 2022 sabah saat 08:00’de kalktıktan sonra sabah kahvaltımızı yaparak çadırlarımızı topladık. Daha sonra İztuzu Plajına doğru yola çıktık. İztuzu Plajında 9 km sahil yürüyüşü yaptıktan sonra Dalyan’a yola çıktık. Dalyan’dan Kaunos Antik Kentine feribotla geçerek Çandır’da narenciye alışverişi yaparak HİÇ TAHMİN ETMEYECEĞİMİZ KADAR MUTLU OLARAK KASVETLİ BİR HAVANIN HAKİM olduğu MANİSA’ya dönerek faaliyetimizi sonlandırdık.

Hayatınıza güzel anlar katmak istiyorsanız anemontrekking.com etkinliklerine katılın. SONRA PİŞMAN OLMAYIN 🙂

Kamplı faaliyetimiz boyunca yürüdüğümüz rotalar :

https://www.wikiloc.com/hiking-trails/kargacik-kampi-candost-plaji-anemon-trekking-120529153

https://www.wikiloc.com/hiking-trails/iztuzu-dalyan-anemon-trekking-120573863

Faaliyetimizin albüm hikayesi : https://www.facebook.com/media/set/?vanity=yavuzALNIAK&set=a.10159790592254652

yavuz

2014 yılından beri Anemon Trekking Spor Kulübünün faaliyetlerini organize ediyorum. Rota çizip dağlarda yürüyorum. Dağcılık ve doğa sporlarına merakınız varsa faaliyetlerimize katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın