SENİ UNUTMAYACAĞIZ ENGİN ARSLAN

Engin ARSLAN

Anemon Trekking Spor Kulübü faaliyetlerine ilk defa 15 Nisan 2017 tarihinde Turgutlu Çatalköprü Kayrak köyü Çatma Dağı faaliyeti ile başlayan ve kulübün en fazla faaliyetlerine katılarak büyük katkı sağlayan sporcusu Engin ARSLAN maalesef 16 Temmuz 2022 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde akciğerinde oluşan enfeksiyonun beyine sıçraması nedeniyle 41 yaşında vefaat etmiştir.

Kulübümüz ile birlikte Engin kardeşimiz Aydın Beşparmak Dağları Latmos Tekerlektepe, Isparta Dedegül Dağları Dedegül Tepe, Dippoyraz Tepe dahil olmak üzere trans faaliyet, İzmir Kemalpaşa Vişneli Gelin Dağı, Yamanlar Dağı, Spil Dağı, Ödemiş Bozdağ, Spil Karlık Tepesi olmak üzere çok sayıda dağa tırmanmıştır. En az 60 faaliyetimize katılarak en çok katkı sağlayan sporcularımızdan birisi olmuştur. Ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun. SENİ UNUTMAYACAĞIZ. SENİ ÖZLEYECEĞİZ.

“Sert Rüzgarlar Yüksek Dağlarda Eser. Doğayı sevmek bir gönül işidir.” Engin ARSLAN

yavuz

2014 yılından beri Anemon Trekking Spor Kulübünün faaliyetlerini organize ediyorum. Rota çizip dağlarda yürüyorum. Dağcılık ve doğa sporlarına merakınız varsa faaliyetlerimize katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın