SANDRAS DAĞINA SAHİP ÇIKALIM

10 Temmuz 2021 tarihinde SANDRAS DOĞA PLATFORMU’nun düzenlediği etkinlikte doğaseverler SANDRAS DAĞI bölgesinde açılması planlanan, ruhsat verilen 14 MADEN alanının iptali için toplandılar.

Hali hazırda işleyen Gökçeova Gölü kıyında ALTIN SİVRİSİ Dağı eteğindeki ALFA OLİVİN maden ocağına doğru pankartları açarak yürüyüş yaptılar.

Sandras Dağı için change.org sitesinde başlatmış olduğumuz iki tane kampanya var. Bu kampanyalara destek vererek, SANDRAS DAĞININ KORUNMASI için katkı sağlayabilirsiniz.

KAMPANYALAR

Birinci kampanya geçen yıl benim başlattığım GÖKÇEOVA GÖLÜNÜN kıyısındaki ALFA OLİVİN TAŞ OCAĞI MADENİNİN kaldırılması ile ilgili https://www.change.org/GokceOvaGoluYokOlmasin kampanyası

İkinci kampanya ise SANDRAS DAĞI KORUMA PLATFORMU adına Neşe Yüzak’ın başlattığı SANDRAS DAĞININ bütün alanlarını kapsayan yerlere verilen 14 MADEN İŞLETME RUHSATININ iptal edilmesi ile ilgili olan http://chng.it/hXMpczvYnm kampanyası.

Her iki kampanyayı da imzalayarak SANDRAS DAĞINDA YAPILAN VE DAHA SONRA YAPILMAK İSTENEN DOĞA KATLİAMLARINDAN herkesin haberdar olarak, DEVLETİN UYANMASINI VE KENDİNE GELMESİNİ sağlayabilirsiniz.

yavuz

2014 yılından beri Anemon Trekking Spor Kulübünün faaliyetlerini organize ediyorum. Rota çizip dağlarda yürüyorum. Dağcılık ve doğa sporlarına merakınız varsa faaliyetlerimize katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın